Chiftelute din cartofi

de izulika in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2010 | 59059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita delicat
  • 1 varf lingurita de piper
  • 1 lingura marar verde
  • 1 lingura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din cartofi:

Se dau cartofii pe razatoarea mica si se storc de zeama.Ouale se bat impreuna cu sarea iar peste se pun cartofii,faina,delicatul,piperul,usturoiul si verdeata si se amesteca bine.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se adauga cate o lingura din compozitia de cartofi intinzand cu lingura peste pentru a nu fi prea groasa.Chiftelutele trebuie prajite la foc mic pentru a se praji si in interior nu doar la suprafata.Dupa ce s-au rumenit se scot pe hartie absorbanta.

TIPS-URI

1

Se servesc calde unse cu unt sau smantana,sau reci ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ela 1

09.05.2010, 12:52

laly,eu eram satula deja,de aia v-am lasat pe voi sa mancati tot

nadina73 1

09.05.2010, 23:23

foarte bune sa sti ca chiar de mult nu am mai facut,super 5 furculite

izulika 1

10.05.2010, 00:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată descompusă cu Roquefort şi Chutney de caise şi portocale