Chiftelute din dovlecei

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 5255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei  
  • 2 oua  
  • 150g cascaval ras  
  • 3 ciuperci  
  • 2-3 cartei de usturoi  
  • 3 fire ceapa verde  
  • 1 legatura marar  
  • 2 linguri faina de orez  
  • sare si piper dupa gust  
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Se rad dovleceii de coaja,se curata de seminte,care deobicei inmoaie compozitia.Se dau pe razatoarea mare.Se pun in apa care clocoteste si se fierb 2-3 minute.Apoi se pun  intr-o strecuratoare ,se lasa sa se raceasca si se mai scurg intre palme.Apoi se amesteca cu cascavalul,ceapa,ouale,usturoiul pisat bine,mararul tocat fin,ciupercile tocate marunt( si calite in prealabil in putin ulei cat sa se elimine apa din ele),si faina,se potriveste de sare si piper si se maesteca bine compozitia,se fac chiftelute rotunde, si se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc fierbinti,presarate cu parmesan ras.Dar la fel de bune sunt si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita