Chiftelute din dovlecei

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 5557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei  
  • 2 oua  
  • 150g cascaval ras  
  • 3 ciuperci  
  • 2-3 cartei de usturoi  
  • 3 fire ceapa verde  
  • 1 legatura marar  
  • 2 linguri faina de orez  
  • sare si piper dupa gust  
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Se rad dovleceii de coaja,se curata de seminte,care deobicei inmoaie compozitia.Se dau pe razatoarea mare.Se pun in apa care clocoteste si se fierb 2-3 minute.Apoi se pun  intr-o strecuratoare ,se lasa sa se raceasca si se mai scurg intre palme.Apoi se amesteca cu cascavalul,ceapa,ouale,usturoiul pisat bine,mararul tocat fin,ciupercile tocate marunt( si calite in prealabil in putin ulei cat sa se elimine apa din ele),si faina,se potriveste de sare si piper si se maesteca bine compozitia,se fac chiftelute rotunde, si se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc fierbinti,presarate cu parmesan ras.Dar la fel de bune sunt si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]