Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)

de marieta in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 10615 vizualizari

 

de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zuchini,
  • 3 cartofi potriviti,
  • 2 morcovi,
  • 4 catei de usturoi,
  • o ceapa potrivita,
  • 4 linguri de faina,
  • sare piper dupa gust si o lingurita de boia de ardei.
  • pentru garnitura:
  • 800gr fasole fiarta din conserva,
  • o ceapa,
  • o lingurita de boia dulce,
  • 2 lingurite de pasta de rosii,
  • putin marar
  • o cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post):

se curata se spala si se rad legumele pe razatoarea cu gauri mici.apoi se condimenteaza se amesteca cu faina si se fac chiftelute care se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in ulei mult pana se rumenesc,apoi se scot pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei.intre timp se pregateste fasolea;se caleste ceapa taiata marunt se pune boiaua si pasta de rosii si o cana de apa.se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa,apoi se pune fasolea si se mai da cateva clocote se condimenteaza dupa gust cu sare piper si marar.se servete alaturi de chiftelute!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume 2