Chiftelute din legume Karina

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 6066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 telina mica sau gulie
  • condimente
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • ulei
  • pesmet( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume Karina:

Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca.

Legumele curatate se dau pe razatoarea mica , se adauga mararul si patrunjelul verde tocat, se stor bine de tot neaparat. Se adauga orezul fiert si se framanta toate bine adaugand ce condimente doriti. Se poate adauga si usturoi.

Se ia cu lingura din compozitie si se fac chiftelute mici care se prajesc in uleiul incins.Chiftelele pot fi puse si intr-o punga Knorr daca doriti la cuptor. Daca este prea moale compozitia , se poate adauga pesmet. Dupa ce s-au prajit se pot servi cu diferite mancaruri de legume, eu le-am servit cu iahnie de linte. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume Karina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]