Chiftelute din peste

de Julie in Peste, 16 Aug 2010 | 10621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de peste
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel , marar,
  • sare, vegeta, piper, boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din peste:

Carnea de peste se trece prin masina de tocat.
Morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, vegeta , piper,  o lingurita boia dulce( pentru culoare),si pesmetul.   Se amesteca bine.
Daca este nevoie se mai adauga pesmet.
Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei incins sau se coc in cuptor.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de salata California.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste