Chiftelute gratinate

de Miha in Pui, 9 Ian 2012 | 15349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 2 catei ustuoi
  • sare si piper
  • salvie
  • 250 g smantana
  • 2 oua
  • sare si piper cu usturoi
  • marar deshidratat
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute gratinate:

Mai intai vom prepara compozitia pentru chiftelute. Carnea o tocam, apoi o amestecam cu morcovul ras, usturoiul pisat, oul si salvia (eu am pus uscata). Condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite formam chiftelutele pe care pe asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei.

Smantana o mixam usor cu ouale pana obtinem o compozitie omogena. Condimentam dupa gust cu sare, piper si marar uscat. Turnam sosul peste chiftelute.

Acoperim cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald, presarat cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute gratinate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]