Chiftelute marocane (de cartofi)

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2012 | 5879 vizualizari

 

Niste chiftelute foarte gustoase dar si foarte calorice,asa ca le vom pregati mai rarut! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • 3 oua
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,piper
  • paprika
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marocane (de cartofi):

Fierbem cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-un castron si ii sfaramam cu furculita. Adagam apoi un ou, patrunjel, sare, piper, paprika si usturoiul. Formam chiftelutelele, le trecem prin ouale batute si faina iar apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop absorbant si servim.

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Cel mai bine ar fi sa le faceti mai groase si rotunde(ca niste mingiute) pentru ca in acest fel nu se vor desface la prajit.Vor ramane frumoase si rotunde

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marocane (de cartofi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]