Chiftelute picante de cartofi

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2010 | 5004 vizualizari

 

By Miha .Am facut o combinatie intre reteta lui Miha si a Nadinei.Multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar rosu
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 50g unt
  • 2-3 linguri faina
  • 100g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Fierbem cartofii in coaja dupa care ii curatam si ii zdrobim bine,adaugam untul,smantana,oul,gogosarul taiat cubulete mici,cascavalul,usturoiul zdrobit si frunzele de patrunjel spalate si tocate marunt.Amestecam bine compozitia,potrivim de sare si piper.Cu mainile umede formam chiftelute pe care le prajim in baie de ulei incins.Cand chiftelutele s-au rumenit le scoatem cu o spumiera pe servetele pentru a elimina surplusul de ulei.Le servim calde sau reci,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

mena29 1

26.12.2010, 16:51

Multumesc

Geanina87 1

27.03.2012, 19:46

Super

mena29 1

28.03.2012, 07:52

sa sti ca au fost delicioae,ma bate gandul sa repet figura,zilele astea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat