Chiftelute picante de cartofi

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2010 | 5105 vizualizari

 

By Miha .Am facut o combinatie intre reteta lui Miha si a Nadinei.Multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar rosu
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 50g unt
  • 2-3 linguri faina
  • 100g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Fierbem cartofii in coaja dupa care ii curatam si ii zdrobim bine,adaugam untul,smantana,oul,gogosarul taiat cubulete mici,cascavalul,usturoiul zdrobit si frunzele de patrunjel spalate si tocate marunt.Amestecam bine compozitia,potrivim de sare si piper.Cu mainile umede formam chiftelute pe care le prajim in baie de ulei incins.Cand chiftelutele s-au rumenit le scoatem cu o spumiera pe servetele pentru a elimina surplusul de ulei.Le servim calde sau reci,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de napi, cartofi si morcovi