Chiftelute suedeze

de MotanLaOale in Porc, 7 Mar 2017 | 4591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata amestec
  • 120 ml lapte
  • 50 g pesmet
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt
  • 150 ml ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute suedeze:

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 minute sa se absoarba lichidul.

Ceapa se curata, se toaca marunt, se caleste 2-3 minute in lingurita de unt si se lasa la racit.

Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine 5-6 minute.

Se formeaza bilute cat mai mici si se prajesc in ulei pe toate partile.

Se scot pe prosop absorbant.

Se mananca cu cartofi natur.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Reteta originala este cu prajire in unt.

2

Daca nu ai ienibahar, se poate inlocui cu: scortisoara, nucsoara, cuisoare, piper negru in parti egale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute suedeze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)