Chilli con carne

de elucubratiiculinare in Vita, 13 Aug 2014 | 5270 vizualizari

 

Va plac mancarurile iuti?

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita tocata
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii fara pielita (400 g)
  • 1 conserva de fasole rosie (400 g )
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita praf de ardei Cayenne (boia iute)
  • 1 lingurita oregano
  • 100 ml supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • smantana
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeii se vor taia cubulete. Semintele le pastrati in functie de cat de iute doriti mancarea. Rosiile se vor taia cubulete mici. Se va pune pe foc o cratita si se va incinge uleiul, se adauga carnea, amestecand ocazional. Dupa 5 minute adaugam ceapa si amestecam . Dupa alte 5 minute adaugam ardeiul gras, ardeii iuti, usturoiul. Adaugam si rosiile impreuna cu sosul lor si supa de zarzavat (sau apa in care adaugam o lingurita de vegeta). Condimentam cu sare, piper, boia, oregano si chimen. Dam la cuptor pentru o ora, dupa care adaugam si fasolea rosie si mai dam la cuptor pentru inca 15 minute.

 Servim fierbinte cu o lingura de smantana deasupra si ornam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne