Choco joben

de epurasha2bb in Dulciuri, 16 Iun 2010 | 4968 vizualizari

 

joc dulce :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata neagra amaruie Heidi
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos alba
  • 1 portocala
  • merisoare din dulceata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choco joben:

Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt la temperatura camerei, zahar pudra, lapte praf  totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se mai adauga si 1 varf de lingurita de coaja de portocala rasa foarte fin.Se pune la mjloc  o bobita de merisoare .Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos albi simpli.Se tin la rece.

Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular infasat in hartie de copt formand jobenul, se lasa la rece, la congelator .

Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choco joben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]