Chocolate Crinkles

de Corinuta in Dulciuri, 24 Dec 2011 | 4793 vizualizari

 

Va urez tuturor bucatarasilor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 60 g unt
  • 225 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • zahar tos 
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Se freaca spuma ouale cu zaharul. Se topesc ciocolata si untul la microunde sau pe aburi si se lasa sa se raceasca, apoi se toarna peste oua amestecand continuu. Se incorporeaza si faina treptat, praful de copt, sarea si se omogenizeaza.

Se lasa minim 4 ore la rece sau de azi pe maine. Se formeaza bilute care se dau prin zahar tos, apoi prin zahar pudra, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc in cuptorul preincalzit 10 minute la foc mediu. Nu se depaseste acest timp pentru ca inauntru trebuie sa ramana moi.

Se lasa sa se racesca, apoi se scot pe un platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (35)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:09

iui ce dragute is

Ela68 1

19.12.2012, 11:44

NU le-am facut niciodata. Vreau sa le incerc, cred ca-s foarte bune

magieinfarfurie 1

19.12.2012, 12:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]