Chocolate Crinkles

de Criss in Prajituri, 27 Dec 2011 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 g ciocolata amaruie
  • -100 g zahar
  • -2 oua
  • -90 g unt sau margarina
  • -esenta de rom
  • -200 g faina
  • -1/2 lingurita praf de copt
  • -2 linguri cacao
  • -zahar tos + zahar pudra

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste la microunde sau pe baie de aburi impreuna cu untul. Se amesteca pana devine cremoasa. Se adauga zaharul peste ciocolata, apoi cele doua oua si esenta de rom si se bate cu mixerul pana se amesteca bine. Separat, intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si cacaua si peste faina se toarna amestecul de ciocolata. Se amesteca bine cu lingura si se pune amestecul cremos, ciocolatos in frigider pentru minim 2 ore. 

Dupa cele doua ore, se ia cu lingurita din compozitie, se formeaza bilute cu mainile, se tavalesc bilutele prin zahar tos apoi prin zahar pudra si se pun in tava pe hartie de copt. Se pune tava in cuptorul preincalzit . Se coc fursecurile 15 minute, dupa care se scoate tava si se lasa sa se raceasca in tava si abia apoi se scot fursecurile.

Sunt extrem de fragede si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post