Choux a la creme

de Lau in Prajituri, 26 Mar 2012 | 5230 vizualizari

 

by criss

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri apa
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 4 oua
  • CREMA
  • 3 pua
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri amidon
  • 1 vanilie
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

Apa si untul se pun la fiert, cand incepe sa clocoteasca se ia de pe foc si se adauga toata faina. Se amesteca si se adauga ouale pe rand, nu se amesteca pana nu este incorporat  fiecare.

Se pune aluatul intr-un posh si se sprinteaza gogosi mai marisoare,se coc in cuptorul incalzit 25-30 min

Se lasa sa se raceasca bine

CREMA-ouale se amesteca cu zaharul,vanilia,amidonul si laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o budinca,. Cand s-a racit crema se amesteca cu 3 linguri de frisca batut(eu am pus 100 ml)

Se umplu cojile cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat de choux à la crème sau ecler (pas cu pas)