Ciocanele de pui cu sos alb

de corina241 in Pui, 19 Ian 2011 | 9152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 250 g smantana 20% grasime
  • 1 ceapa micuta
  • 300 g ciuperci
  • 50ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • condimente dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos alb:

Pragatim un vas care poate fi introdus in cuptor,il ungem cu unt,condimentam carnea,acoperim vasul si-l lasam la cuptor pana cand ciocanelele se patrund foarte bine.

Sosul: Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu ciupercile pe care le calim in putin ulei,stingem cu vin,lasam sa se evapore alcoolul si adaugam smantana amestecand pana incepe sa se ingroase si sosul capata consistenta.Verdeata se adauga la sfarsit.

Servim sosul impreuna cu carnea si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui