Ciocanele de pui pe pat de legume

de geobucataras in Pui, 23 Ian 2014 | 7667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 9-10 ciocanele
  • un ardei mare rosu
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • condiment pentru carne( barbeque de pui asa se numeste condimentul, e de la knorr)
  • ulei 200 ml
  • un pahar mare de vin alb
  • o cana mare de apa
  • busuioc si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui pe pat de legume:

Carnea o spalam bine si o condimentam cu barbeque de pui,legumele le curatam si le taiem in functie de preferinta.

Dupa ce ati facut legumele le puneti in tava iar deasupra puneti carnea.

Presarati cu sare, piper , oregano si busuioc.

Foile de dafin le asezam si pe ele in tava, iar usturoiul il taiem si-l adaugam.

Inainte de a baga la foc punem, uleiul, vinul si apa, apoi dam la foc pana vedem ca s-a rumenit carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga