Ciocanele in sos de mustar

de Rahela Velicu in Pui, 6 Apr 2016 | 18852 vizualizari

 

Cele mai fragede si aromate ciocanele. Imi pare rau ca nu am facut mai demult :)  Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/ciocanele-in-sos-de-mustar/

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 2 linguri de mustar +2 linguri de apa
  • ardei boia
  • piper, sare
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in sos de mustar:

Se amesteca mustarul cu apa si apoi adaugam ardeiul boia( eu am folosit dulce), piper si sare. Ardei boia am pus cam o jumatate de lingurita.

Am dat ciocanelele prin amestecul de mustar cu condimente si am dat la cuptor pentru 50 de minute.

Dupa primele 20 -25 de minute, am intors ciocanele de pe o parte pe cealalta.

Cand sunt gata, presaram cimbru.

Se pot servi cu diverse garnituri sau cu salate. Ies foarte fragede si aromate.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 21:34

Pastram pana cand se termina postul sau repetam reteta

mirela0911 1

12.04.2016, 20:40

Cred ca-s delicioase!

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 21:18

Sunt, sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza de capra (reteta video)