Ciocolata de casa duo

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 6332 vizualizari

 

Aceasta reteta am luat-o de la laylalala(multumesc din suflet,am incercat multe variante,dar aceasta e cea mai satisfacatoare),insa imi place la nebunie si cioco alba..

 

INGREDIENTE

  • 200ml lapte 
  • 150gr zahar
  • 140gr ciocolata menaj alba+neagra
  • 2 esente rom
  • 2 esente vanilie
  • stafide
  • 300 gr lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa duo:

este foarte simplu de preparat(multumim laylalala):

am impartit ingredientele in 2 parti egale

am pus untul cu ciocolata la topit(la baie de aburi)

separat laptele la foc cu zaharul sa se topeasca

le-am lasat un pic la racit

le-am amestecat dupa care am pus esentele(la cea neagra esenta rom,la cea alba esenta de vanilie) si am incorporat cu laptele praf pana fiecare pasta de cioco a iesit mai groasa

am pus intr-o tava subtire si lata hartie de copt si am dat-o la rece timp de cateva ore....a iesit super delicioasa...multumim laylalala inca o data

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

laylalala 1

11.02.2011, 01:23

este ok este doar o ciocolata de "casa" mai altfel
de altfel daca ai avea unt de cacao, boabe de cacao, lapte si zahar atunci poti sa faci ciocolata de casa si tu (exact ca si aia din comert numai ar fi mai sanatoasa, fara conservanti sau alte prostii )

adry88 1

04.07.2011, 21:04

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu branza de vaci si cirese