Ciolan afumat cu cartofi noi

de Bya Ralu in Porc, 20 Mai 2016 | 6841 vizualizari

 

Ultima data cand am pregatit ciolan afumat cu fasole, am taiat o bucata din el si azi am pregatit acest deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g Ciolan afumat
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 ceapa mare alba
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/ghimbir/chilli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu cartofi noi:

Bucata de ciolan afumat se taie bucati (dupa placul fiecaruia) si se pune intr=o craticioara cu apa la fiert pentru circa 40 minute.

Cand a trecut timpul mentinat scurgem de zeama bucatiile si le punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la prajit pentru cateva minute pe ambele parti, dupa care se scot pe o farfurie.

Cartofii se spala bine, se taie in jumatate si se pun la fiert cu apa si sare pentru circa 10 minute, se scurg bine si se pun in tigaia wok sa se rumeneasca putin.

Punem bucatiile de ciolan peste cartofii usor rumeniti (atentie nu trebuie sa fie foarte mult ulei in tigaie) si ceapa tocata marunt si turnam zeama in care am fiert ciolanul cat sa acopere, lasam la foc mic sa fiarba.

Cand zeama a scazut, punem condimentele si mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

23.05.2016, 20:13

sebirizescu 1

25.05.2016, 21:24

foarte bun

denisizina24 1

20.07.2016, 08:57

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin