Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor

de Razvan Constantinescu in Porc, 18 Feb 2018 | 11736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g cartofi
  • 1/2 ardei Kapia
  • putina sare
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • putin maghiran uscat
  • 1 ciolan de porc afumat, dezosat (1,4 kg)
  • 1/2 l apa
  • putin piper negru macinat
  • putin cimbru uscat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cartofii se curata de coaja si se spala.

Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie rondele.

Intr-o tava se pun cartofii si ardeiul si se presara peste ei putina sare, boiaua de ardei dulce si putin maghiran uscat.

Ciolanul se spala si se aseaza intre cartofi si ardei. Se adauga apa. Se presara putina sare, putin piper negru macinat si putin cimbru uscat.

Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea se patrunde. Inainte de a opri cuptorul, se ia folia de aluminiu de pe tava si se mai lasa asa 5-10 minute pentru a se rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]