Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor

de Adrian2016 in Porc, 11 Feb 2016 | 7688 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat dezosat
  • 0,700 cartofi mici
  • 100 gr vin alb
  • 100 gr zeama in care a fiert ciolanul
  • 50 gr ulei de masline Cirio
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor:

Ciolanul dezosat impreuna cu cartofii curatati si spalati i-am fiert in kucta pentru 30 de minute. Dupa ce au fiert cartofii i-am asezat intr-un vas de yena alaturi de felii taiate din ciolanul fiert, am condimentat, am adaugat vinul, uleiul de masline si zeama de la ciolanul fiert.

Am introdus vasul la cuptor la 200 de grade si l-am lasat timp de 30-35 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vasul de yena il putem acoperi cu o folie de aluminiu pe care o indepartam cu 10 minute de a fii gata pentru a se rumeni feliile de ciolan.

2

Puteti folosi ce condimente doriti.

3

Apa in care a fiert ciolanul nu o aruncati, este ideala pentru o ciorba de fasole sau de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu garnitura de orez