Ciorba aita

de sandytza in Ciorbe, 18 Iul 2009 | 32388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita de porc (sau carne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cana de orez
  • 1 cana de lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • vegeta secretul gustului
  • patrunjel
  •  5 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita:

Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul iute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bucataras 1

19.07.2009, 22:00

aoleu ce e aici

Bunica 1

19.07.2009, 22:23

Cu ce acresti ciorbita,SANDYTZA?

sandytza 1

20.07.2009, 09:07

Chiar e foarte buna ciorbita. Bunica asta nu e acrita e aita adica cu usturoi. Dar daca maintrebi in general , eu cumpar bors de la dr oetker ca imi place tare mult ala praf si cu ala acresc . Dar mi s-a intamplat sa nu am si am acrit cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana