Ciorba cu pastai

de Lorra in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 7844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. pastai
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • smantana
  • 4 l. apa
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Se pune apa la fiert cu putin ulei. Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras tocate.

Intre timp se pregatesc pastaile, se indeparteaza coditele, se spala bine si se rup dupa preferinta, apoi cartoful se taie cubulete.

Cand legumele din oala au fiert, se adauga pastaile si cartofii.

Cand toate au fiert, se pune sucul de rosii si se mai lasa 10 min. la fiert.

Se adauga patrunjelul tocat, sucul de lamaie (dupa preferinta), sarea dupa gust si se opreste focul.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]