Am calit trei cepe potrivite in ulei.Am adaugat un morcov ras si o lingura de pasta de ardei.Am spalat orezul in cateva ape si pe urma l-am pus pentru 5 minute la prajit cu zarzavatul.Am pus aceasta compozitie intr-un vas peste carnea tocata.Am pus sare,piper,un ou si marar verde tocat.Ardeii i-am curatat de cotor,i-am spalat si i-am lasat la scurs.Se umple cu compozitia de carne.
In cratita in care facem ciorba calim in ulei un morcov dat pe razatoarea mica,adaugam ceapa,o lingura pasta de ardei ,zarzavat pentru ciorba(zarzavat pus la borcan),condimente,cimbru si punem apa. Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii si se lasa la foc potrivit 40-50 minute.Se adauga bulion si se lasa sa dea cateva clocote.La sfarsit se pune patrunjel verde tocat marunt.Se poate servi cu smantana.Este delicioasa!