Ciorba de "bureti"

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 11574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l apa;
  • o ceapa;
  • un ardei rosu;
  • o bucata de slanina de porc;
  • o jumatate de ficat de porc;
  • o jumatate de bosog de porc;
  • o jumatate de inima de porc;
  • o bucata de pulpa de porc;
  • o lingurita de sare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat;
  • o legatura de leustean.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de "bureti":

Carnea se spala si se pune la fiert intreaga, cu o lingurita de sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate, se scoate, se scurge si se lasa putin la racit.

In apa in care a fiert carnea, se pun ceapa si ardeiul la fiert, spalate si taiate marut.

Carnea se taie cubulete si se adauga peste legume. Cand s-a fiert complet, se adauga 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna, cimbrul si leusteanul spalat si tocat. Se potriveste ciorba de sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de "bureti"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 09:55

mirela0911 1

07.06.2015, 13:38

Nu am mancat niciodata dar trebuie sa fie buna!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu oase afumate