Ciorba de cartofi cu afumatura

de lili in Ciorbe, 27 Dec 2010 | 8514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg carne afumata cu os
  • 2 linguri zarzavat pentru ciorbe (conservat in borcan pentru iarna)
  • o lingurita pasta de ardeu iute
  • 2 ceape
  • 1 lingura faina
  • delikat
  • sare
  • smantana
  • patrunjel verde

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe ( eu am pus pe iaran ardeu cu rosii), o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat  si sare dupa gust.Separat facem un rantas din o ceapa, o lingura de faina, pe care le prajim putin, dupa care adaugam apa si apoi smantana.Dupa ce da un clocot rantasul il punem pe ciorba.Ciorba o mai fierbem cateva minute (2-3 min.), iar la final  adaugam patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!!!




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec -varianta mea