Ciorba de cartofi cu carnat afumat

de AlinaL in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2010 | 11715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 bucati de carnat afumat (gros si lung cat un deget )
  • 250 gr. smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnat afumat:

 

Intr-o oala se pune 2 linguri de ulei, ceapa si putina apa. Se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi se completeaza cu apa necesara pentru ciorba.Eu am mai pus si 2 linguri de pasta de ardei.

Se taie carnatul rondele subtiri si se rastoarna peste apa care fierbe.Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati ceva mai mici ca pentru piure . Se potriveste de sare si piper. Dupa 20-25 minute de cand am luat oala de pe foc, se amesteca smantana cu cateva linguri (7-8) de ciorba si se pune continutul in oala.

La final se adauga verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

madi_marin 1

22.01.2010, 17:20

imi plac ciorbele cu afumatura si smantana.....mmmmmm.....o nebunie.

Teo 1

23.01.2010, 17:00

Ciorba de cartofi este una din prefratele familiei mele, dar cu carnat afumat nu am facut niciodata, suna interesant si o sa incerc cat de curand; cred ca este buna...mai ales acrita cu zeama de varza

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi ardeleneasca