Ciorba de cartofi cu smantana

de lia maria in Ciorbe, 13 Mai 2010 | 7064 vizualizari

 

Buna si aromata, sa tot mananci...Merge de minune cu ardei iute,proaspat sau murat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 3 ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 pulpa de pui
  • 100 g sunca afumata (bacon)
  • 300g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 50g ulei
  • Sare
  • piper
  • Frunze leustean
  • Frunze patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu smantana:

Morcovii si telina le dam pe razatoarea mare. Ciupercile, ceapa,cartofii si sunca le taiem cubulete. Dezosam pulpa si taiem si carnea in bucati.

Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si carnea, dinstuim cam 15’, dupa care adaugam apa. Amestecam punem sare si piper si lasam la fiert, la foc mic, 45’. Intrun bol, omogenizam bine galbenusul cu smantana si frunzele maruntite. Adaugam in ciorba, amestecam, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 22:01

eu primesc ceva?......................arata foarte bine si gustul sunt convinsa ca e pe masura....................5 furcu..............

Bucataras 1

13.05.2010, 22:04

Cris2711 1

24.12.2010, 13:56

ce bun vin la o portie dragag lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu tarhon