Ciorba de dovlecei

de Bunica in Supe/Ciorbe, 7 Iul 2009 | 5935 vizualizari

 

Calda sau rece,buna in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • sare
  • leustean
  • 1 dovlecel potrivit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Se curata zarzavatul,se spala,se toaca marunt si se pun la fiert intr-o oala de 3 l.Dupa ce au fiert circa 10 min. se adauga dovlecelul . Dovlecelul se curata prin razuire, se spala, se taie cuburi. Dupa alte 15 min. se adauga rosiile date pe razatoare. dupa ce a disparut spuma se pun taietii sau fideaua. Se lasa sa se raceasca si se pune leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina ologita de cocosul Inei.