Ciorba de dovlecei

de lia maria in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 5438 vizualizari

 

O ciorbita fara grasimi, plina de vitamine, usoara si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei mici
  • 1 morcov
  • 2 patrunjei
  • 1 telina
  • Praz frunze
  • 1 ceapa
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei galben
  • 1 ardei iute
  • 300g pipept de pui
  • 100g ulei
  • 1 lingurita Frunze tarhon
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 250 g smantana
  • Sare
  • Piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Curatam si spalam legumele. Intr-o oala, punem jumatate din ulei, adaugam ceapa pe care o tocam marunt  si punem pe flacara, la foc mic. Intre timp dam pe razatoare morcovul, patrunjeii si telina si le punem in oala. Tocam ardeii si frunzele de praz si le adaugam in oala la calit. Taiem cubulete dovleceii pe care-i punem peste zarzavaturi, amestecam adaugam tarhonul si chimenul si turnam peste legume 3L de apa. Lasam la fiert si intre timp, taiem cubulete pieptul de pui, il prajim intr-o tigaie, in uleiul ramas si cand sau rumenit putin, le golim in oala. Lasam la fiert 30’, asezonam , adaugam smantana si oprim focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase de porc