Ciorba de dovlecel

de robert_b in Mancaruri de post, 30 Iun 2014 | 4134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3l apa
  • 4 cepe mari
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasii
  • 1 borcan dovlecei
  • 4 cartofi
  • sare,piper
  • bors (optional)
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel:

Se toaca toate legumele. Se pune la foc o oala cu cei 3 litri de apa,si se adauga toate legumele la fiert.Se lasa sa fiarba 1 ora.In alta tigaie se pun uleiul si alte 2 ceapa la calit dupa ce, ceapa s-a calit se adauga bulionul.

Cand ciorba a fiert timp de o ora adaugi sarea si piperul,apoi opresti focul si adaugi ceapa calita .Apoi o portionezi si adaugi deasupra leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecel