Ciorba de fasole

de crisad in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 4279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boboabe
  • 2ceapa
  • 2morcov
  • pastarnac
  • telina
  • ardei
  • suc de rosii
  • boia de ardei
  • frunze de telina
  • sare tarhon 
  • cartofi1
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat (de seara pana dimineata ) .am pus fasolea impreuna cu  1 ceapa 1 morcov  pastarnac (taiate in bucati mari) si cartoful (intreg Vladut spune ca atrage toate toxinele din fasole )se fierb (eu am fiet-o la oala minune  cam o ora ) am strecurat fasolea si am impartit-o in 2.o parte impreuna cu legumele fierte le-am  facut fasole batuta iar restul am pastrat-o pt ciorbita. cat timp a fiert fasolea am tocat restul de legume pe care le-am tras la tigaie si am adaugat suc de rosiii si zeama in care a fiert  fasolea  si le-am mai lasat sa fiarba cam 10-15 min apoi am adaugat boabele fierte si am mai fiert cam 5 min

am adaugat frunze de telina tovate marunt si tarhon uscat

am servit cu paine de casa si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste