Ciorba de fasole cu afumatura

de Lavinia in Ciorbe, 19 Noi 2012 | 4399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 l apa
  • 400 g fasole boabe
  • 2-3 oase afumate
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • cimbru
  • 100 g gogosari murati
  • 300 ml suc de rosii
  • piper
  • 1 lingura secretul gustului
  • 50 ml ulei de masline
  • leustean/tarhon
  • 2 foi de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Am ales fasolea si am puso la inmuiat de seara in apa calduta.

Am puso la fiert in apa rece impreuna cu cimbru ,oasele afumate si foile de dafin.Poate vi se pare ciudat ca nu schimb apa dar nu este neaparat nevoie.Mie mi se pare ca iese mult mai gustoasa asa.

Am lasato sa fiarba cca 1 ora jumate si am pus morcovii taiati cubulete,o telina razuita si gogosarii. Separat am taiat o ceapa marunt si am calito putin in uleiul de masline si sucul de rosii.Am adaugato si pe ea ciorbei si am lasato inca 40 de min pe foc mare.

La sfarsit am adaugat secretul gustului(daca nu este ciorba prea sarata) piperul si leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura