Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de roxana_simona in Ciorbe, 5 Iul 2013 | 7378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 700 gr fasole boabe
  • 3-4 linguri de zarzavat
  • tarhon
  • 1-2 linguri de sare
  • piper
  • 2-3 linguri bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si zarzavatul. Se lasa la fiert la foc mic. Adaugam sare si piper si tarhonul taiat marunt cu 2 linguri de zeama de la tarhon. Se pune si bulionul. Ciolanul afumat se scoate pe o farfurie ,se lasa sa se raceasca si se taie bucatele, care se pun inapoi in ciorba.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie