Ciorba de fasole si corcoduse

de Sabina in Ciorbe, 29 Iun 2009 | 6640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole
  • 1 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 rosii proaspete
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 maini de corcoduse
  • 1 legatura marar proaspat
  • sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole si corcoduse:

Pregatirea acestei ciorbite incepe de cu seara cand punem la inmuiat boabele de fasole. A doua zi schimbam apa la fasole si punem la fiert. Din cand in cand adunam cojitele care au cazut de pe boabe. La fiert eu schimb apa de 2-3 ori.

Curatam, spalam, taiem in cubulete legumele si le adaugam la fasole. Punem ulei, sare si piper, apoi lasam sa fiarba in continuare.

Separat facem acreala de cocoduse: punem la fiert corcodusele cu o cana de apa.

Cand boabele de fasole si legumele sunt fierte, adaugam rosiile date pe razatoare si rosiile din conserva. Lasam sa fiarba in continuare, daca mai este cazul punem sare si piper. La sfarsit tocam si presaram marar proaspat. Se serveste alaturi de acreala de corcoduse. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole si corcoduse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]