Ciorba de fasole verde

de Angelina_Elena in Ciorbe, 3 Mai 2013 | 5340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • pastranac
  • radacina de patrunjel
  • boia dulce de ardei
  • patrunjel proaspat
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Mai intai ne ocupam de pastaile de fasole.

Le spalam, apoi le punem in apa rece  si le lasam sa fiarba la foc mic.

Cand acestea s-au inmuiat, adaugam legumele:morcovul taiat rondele, radacina de patrunjel si pastranacul taiate marunt ,ardeiul taiat cubulete si lasati sa fiarba in continuare.

Aproape de final pregatim rantasul.

Calim ceapa in putin ulei, iar cand aceasta devine sticloasa adaugam boiaua de ardei si faina.

Stingeti treptat cu zeama din ciorba.

Adaugam rantasul in ciorba, putin patrunjel proaspat tocat, mai lasam sa de-a intr-un clocot si stingem.

Putem acri ciorba cu putin bors.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]