Daca am facut ghiveci de legume cu soia si mi-a ramas soia, m-am gandit sa pun soia si la o ciorbita de legume.A iesit foarte buna si ne-a amagit papilele gustative:))))))
Intr-o oala de 3l. am pus la fiert 2l. de apa.
Ceapa, morcovul, radacina de patrunjel si telina curatate,spalate si tocate in cuburi mici le-am pus in oala cu apa.
Soia am hidratat-o in apa clocotita.
Mazarea, fasolea verde, leusteanul le-am avut la congelator. Asa ca le-am scos din congelator si le-am pus la fiert.
Legume au fiert circa 30 minute.
Am adaugat soia hidratata si am lasat la fiert 5 min.
Peste legume am adaugat sucul de rosii si bulionul de corcoduse pentru acrit.
Le-am lasat inca 5 minute la fiert ,apoi am adaugat uleiul care a fiert 2 min.
Am stins focul si am adaugat leusteanul tocat.
Se sareaza dupa gust .