Ciorba de fasole verde , de post .

de delia64 in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2014 | 4625 vizualizari

 

Este o ciorba tare indragita de ai mei , o fac foarte des atat vara cat si iarna .
Anul trecut am avut foarte multa fasole verde si am pus conserva si la congelator .
Aceasta fasole este sigur bio .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg fasole verde
  • o telina
  • un ardei gras
  • 2 cepe
  • frunze de telina si patrungel
  • morcovi
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • apa
  • o,500ml.suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde , de post .:

Se curata pastaile si  se spala .

Punem apa la fiert , intre timp curat zarzavatul si il tai cubulete .

Cand fierbe apa pun pastaile si zarzavatul la fiert  , aproximativ 45 de minute.

Verificam daca sunt fierte legumele si adaugam suc de rosii , sare si piper dupa gust . Tocam marunt frunzele de telina si patrunjel si adaugam peste ciorba .

Se poate servi cu smantana daca nu este post . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu os afumat cand nu este post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde , de post ." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde (pastai) cu afumatura, o reteta ardeleneasca desavarsita