Ciorba de morcovi cu chimen

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi mari
  • 1 lingura chimen
  • 1 gulie mica
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel verde proaspat
  • sare si piper proaspat macinat (dupa gust)
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 mana de fidea
  • crutoane pentru servit alaturi de ciorba

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de morcovi cu chimen:

Curatam si spalam legumele.

Le taiem dupa preferinta. Le calim in ulei, adaugam chimenul, sare si piper dupa gust+ boabele de piper.
Adaugam 4 cani de apa, lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana se inmoaie legumele.

Dupa ce ne convingem ca legumele au fiert suficient, adaugam pasta de tomate, fideaua si patrunjelul verde tocat marunt.

Stingem imediat focul, lasam oala acoperita pentru 10 minute sa se umfle pastele fainoase si sa se intrepatrunda aromele si servim cu crutoane.

Pofta buna!

 

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de morcovi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

laura_n 1

22.09.2013, 13:56

ce bine suna si ce bine arata

Corinuta 1

22.09.2013, 14:43

Rocsi 1

22.09.2013, 14:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]