Ciorba de naut cu fasole galbena

de Valclaudia in Ciorbe, 13 Mai 2018 | 3959 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 conserva naut in sos de rosii
  • cca 200 gr. fasole galbena congelata
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1/4 telina data pe razatoarea mica
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • cca. 2 l apa plata
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu fasole galbena:

Curatam ceapa verde, o spalam si o taiem bucatele, apoi o punem la sotat impreuna cu morcovii curatati, spalati si taiati rondele.

Adaugam telina trecuta pe razatoarea cu ochuri mici, boabele de mustar, mai calim legumele la foc mic, cca. 5 minute.

Adaugam apa plata, conserva de naut in sos de rosii, lasam sa dea in clocot.

Rupem pastaile de fasole galbena in bucati potrivite, le adaugam in oala, punem pasta de ardei, apoi acoperim cu un capac oala si lasam sa fiarba 20 - 30 minute la foc mic spre mediu.

Oprim focul, presaram patrunjel verde si lasam cateva minute sa se domoleasca ciorba, apoi putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut (ρεβιθια)