Ciorba de oase de porc

de love_cherry in Ciorbe, 14 Ian 2013 | 6002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati oase de porc
  • fidea
  • sare
  • sare de lamaie
  • leustean
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • pastarnac
  • telina
  • salicilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc:

Spalam bine oasele si le punem la fiert.

Dupa ce au dat in clocot punem legumele taiate marunt si eventual o lingurita de ulei.

Lasam sa fiarba inca 10-15 min,apoi adaugam sarea,sarea de lamaie(dupa gust) si salicilatul.

Lasam sa se fiarba bine apoi adaugam si fideaua,mai lasam 2 min la fiert cat sa se faca si fideaua,iar dupa ce am stins focul punem si leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc a la grec - Reteta gustoasa cu savoare autentica