Ciorba de os

de madi_marin in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 6840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase garf proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi mari
  • 1 l bors
  • delikat
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Oasele se spala bine, se portioneaza si se pun la fiert in apa rece. In timp ce fierb se ia spuma care se formeaza deasupra.

Ceapa si ardeiul capia se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.

Se pun si legumele tocate peste carnita aproape fiarta. Se mai dau in cateva clocote, apoi se adauga borsul fierbinte. Se mai lasa sa fiarba impreuna pana sunt legumele gata fierte. Se potriveste gustul cu delikat. Se stinge focul si  se adauga smantana si verdeata proaspata taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

23.08.2010, 08:59

laura....asa e....zeama de castraveti e bestiala pentru acrit ciorbele....

madi_marin 1

23.08.2010, 09:01

corina....serveste, te rog......

Sylvia 1

23.08.2010, 14:45

Vai ce buna ciorbita asta cu leustean

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu leustean