Ciorba de os

de Ina in Ciorbe, 8 Iul 2011 | 9855 vizualizari

 

Nu este una din preferatele mele, dar cand o fac imi place atat de mult mirosul, incat imi umplu farfuria instantaneu :D

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • o capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 3 cartofi
  • o cutie cu rosii in bulion
  • oase de porc
  • sare
  • 1 litru de bors 
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Legumele ( mai putin cartofii ) le-am dat pe razatoarea mare de la robot si le-am calit pe jumatate in 50 ml ulei si o cescuta cu apa, in care am pus sare  si putin cimbru. Am adaugat apoi rosiile si 3-4 litri cu apa , dupa care am pus la fiert si oasele de porc , pe care le-am oparit in prealabil, separat.  Cand carnea e suficient de fiarta , adaugam  cartofii taiati cubulete si fierbem in continuare.  La final  turnam borsul, fierbinte.

 Potrivim de sare si  presaram leustean verde, din abundenta. 

 

 

TIPS-URI

1

Legumele putin calite vor da o aroma deosebita ciorbelor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica