Ciorba de peste

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2010 | 7290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1,5 kg peste
  • - 3-4 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - 3-4 rosii
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 l bors
  • - o ceasca de cafea cu orez
  • - o legatura de leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

 Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).
Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si borsul. Se da in cateva clocote si apoi se adauga bucatile de peste, se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba circa 20-30 min.
Separat se fierbe in apa cu sare orezul.
Cand carnea este fiarta se da jos de pe foc oala, se adauga orezul si se aromatizeaza cu leustean.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

20.04.2010, 17:39

sincer nu am mancat dar arata bine

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 20:54

nu ai mancat niciodata ciorba de peste,nadina.....................hai ca pun un scaun si te astept...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui