Ciorba de porc

de - Andreea - in Ciorbe, 26 Iul 2013 | 4283 vizualizari

 

O ciorbita buna si sanatoasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase porc cu carne
  • 4 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 tije telina
  • 2 oua
  • bors
  • patrunjel
  • delikat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Carnea se pune la fiert in apa rece.La primul coloc schimbam apa.In apa cea noua punem sare si lasam carnea sa fiarba luand mereu spuma.

Punem morcovul taiat in doua si apoi rondele si tijele de telina taiate tot rondele.

Dupa aprozimativ 10 minute adaugam ardeiul tocat marunt,ceapa tocata,dovlecelul taiat in patru si apoi rondele si cartofii curatati de coaja si taiati cuburi.Se pune sare,piper si delikat dupa gust.

Cand carnea si legumele au fiert,punem borsul.

Spre sfarsit punem patrunjelul si ouale batute.

Se serveste fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]