Ciorba de porc usoara

de LUK in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 8259 vizualizari

 

Adica simplu de facut..

 

INGREDIENTE

  • o punga de legume congelate pentru supa(450gr-Dujardin)
  • 300-400gr pulpa de porc
  • o lingura de bulion
  • sare,vegeta dupa gust
  • otet de pe tarhon(sau otet simplu) dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc usoara:

 Carnea se taie cubulete si se pune la fiert la foc mic in apa cu sare si vegeta,spumam daca este nevoie.Dupa ce a fiert 40 min adaugam bulionul si legumele congelate.Mai lasam sa fiarba cu legumele 20min si adaugam otetul de pe tarhon..lasam sa dea 2-3 clocote si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc usoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

12.01.2011, 23:56

Da..asa e sunt multi turci in Germania..nu stiu ce s azic..eu am vazut niste hoteluri super in Lara..Belek...statiunile mai frumoase..sunt si mai scumpe ce i drept dar daca iti permiti merita...mai ales cele din lantul Papillon..eh ma duc la somn ca am mai avut de postat o reteta..am facut niste placintele cu varza ca de cand intru peBucataras poftesc mai rau ca o gravida..si cica eram la cura de slabire..vorba vine.. noapte buna..pupici

Cris2711 1

12.01.2011, 23:59

noapte buna sibianca frumoasa

zaharia_mihaela2005 1

13.01.2011, 00:11

simpla si gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu costita afumata