Ciorba de praz

de Bunica in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2009 | 23444 vizualizari

 

Fiind post , m-am gandit ca e buna o ciorba de praz.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de praz potrivite
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina mica
  • 200 ml. suc de rosii
  • fidea
  • zeama de varza
  • sare
  • verdeata
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz:

Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza si fidea la sfarsit. Dupa ce a dat cateva clocote se potriveste de sare si se adauga uleiul. Cand s-a racit se pune verdeata proaspata sau uscata.

TIPS-URI

1

prazul fierbe foarte repede

2

se poate face si fara zeama de varza (fiecare o acreste dupa gust)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]