eram in curtea lui Gaby si am dat peste ciorbita aceasta si am pus in practica cu putine modificari
Se spala bine puiul, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare (eu am facut intr-o oala de 6 litri)
Morcovul se curata si se razuieste sau se toaca ,telina se curata si se taie bucatele mai mari. Morcovul se caleste putin in ulei 2 - minute
Cand carnea fierbe se spumeaza bine apoi se pune morcovul,telina si ceapa si se lasa sa fiarba bine toate impreuna.Cand carnea aproape este fiarta se pune orezul si delikatul. Se lasa sa fiarba 6-7 minute apoi se pune borsul se mai lasa sa dea 3 clocote apoi se stinge focul.
Separat se amesteca bine galbenusurile cu smantana, iar dupa ce ciorba s-a racit putin, se amesteca impreuna.
Se serveste cu patrunjel verde tocat,eu nu pun nuami in farfurie ,piticilor mei nu le place sa vada verdeata in farfurie
Gaby a iesit super buna,sa traiesti si sa mai faci si alte retete