Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ella49 in Ciorbe, 30 Mai 2011 | 6636 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: ciorba, carne de pui, retete Ciorbe
Se spala copanele si se pun la fiert.
Se spumeaza apoi se adauga ceapa tocata si orezul.Cand s-a fiert orezul se adauga zarzavatul si ouale.
Cand s-au ridicat corcodusele la suprafata se stinge si se pune verdeata.
Pofta buna!!
de oanapl 7
de madi_marin 7
de AlexTeacher 1
adry88 1
foarte interesant
ionela2682 1
Cu corcoduse verzi facea bunica...ce bune erau in ciorbita!
Panacris 1
De probat!
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:02
ieri la 16:57
ieri la 11:04
pe 16.01 la 15:52
pe 16.01 la 10:49
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
4 voturi
vasimur
aglaia
RODIMUR
MotanLaOale
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de Razvan Constantinescu 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!