Ciorba de pui cu smantana

de cristeena20 in Ciorbe, 26 Feb 2013 | 4922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ceapa
  • praz
  • mazare verde (o mana)
  • 1/2 conopida medie
  • varza (1/4)
  • 3 cartofi
  • 1/2 ardei gras
  • orez(3 linguri)
  • 1 smantana
  • otet, sare, piper,patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Portionam puiul in bucati si le punem la fiert in apa rece cu sare.

Intre timp pregatim legumele: morcovi, patrunjelul  si ardeii ii taiem cubulete; taiem fin prazul (sau ceapa)

Desfacem conopida buchetele mici; taiem varza marunt.

Cand carnea este  pe jumate fiarta adaugam morcovii, patrunjelul, prazul sau ceapa, ardeii, mazarea  si varza..

Dupa cca 15 minute adaugam si conopida, cartofii cubulete .

Cand legumele sunt fierte adaugam orezul. Mai lasam cca 15 minute, apoi adaugam smantana care a fost initial lungita cu supa fierbinte (s anu se branzeasca). Adaugam otet (eu mai pun otet de pe ardei iuti si muraturi).si potrivim gustul de sare, piper. La final adaugam patrunjel verde tocat fin.

 

 

TIPS-URI

1

Parerea mea e ca in ciorba, ca sa iasa buna, e nevoie sa adaugam cat mai multe tipuri de legume, sa fie cat mai variata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui reteta ca la mama acasa